KADROMUZ

Volkan KÜSMÜŞ - Müdür Yardımcısı

1985 Yılında Yozgat Çayıralan da doğdu. 1988 yılında elbistana geldi. İlköğrenimini Kararelbistan Cumhuriyet İlkokulunda, Orta öğrenimini Gazipaşa Ortaokulunda, Lise öğrenimini Mükrimin Halil Lisasinde, Lisans öğrenimini KTÜ Rize Eğitim Fakültesinde 2006 yılında tamamalamıştır. 2006 yılında Rize´nin Çayeli ilçesinde sınıf öğretmeni olarak göreve başlamıştır. 2013 yılında recep Tayyip Erdağon üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalında yüksek lisans öğrenimine başlamış olup tez aşamasında devam etmektedir. Çeşitli Okullarda müdür yetkili öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevini yürütmüş olup 2016 yılında başlamış olduğu Karaelbistan Cumhuriyet İlkokulu´nda Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.